NeuroMusculaire Triggerpointtherapie: 1e studiejaar

7.999,00

Beschrijving

Het 1e studiejaar van NeuroMusculaire Triggerpointherapie is het zogenaamde ‘propedeusejaar’.
Als je aan het eind van  dit jaar alle 60 studiepunten (60 EC) hebt behaald, ontvang je jouw propedeutisch diploma.
NB: Het propedeutisch diploma kun je niet gebruiken om je in te schrijven bij een beroepsvereniging als beroepsbeoefenaar. Je kunt er ook geen studiepunten mee verkrijgen bij je beroepsvereniging in het kader van bij-/nascholing.

Het 1e studiejaar gaat vooral over jou als persoon.
Dat betekend dat er veel ruimte is om die groei te bespreken en te begeleiden.

In het 1e studiejaar leg je de basis voor je opleiding. Zo volg je modulen voor het behalen van je MBK-diploma en modulen voor uitgebreidere kennis over het menselijk lichaam specifiek bedoeld voor triggerpointtherapeuten. Daarnaast volg je de module Klassieke Massage (inleiding op de manuele behandeling van triggerpoints), een module EHBO/AED/BHV (Waarvan wij vinden dat je tenminste basale kennis moet hebben. Voor een compleet EHBO-diploma dien je een cursus bij het Oranje Kruis te volgen.).
Hiernaast volg je de 1e module Communicatie en de 1e module Context. Deze laatste heb je nodig voor het kunnen (door-)verwijzen. Tevens krijg je een aantal lessen studiebegeleiding en kun je zelf, in het kader van zelfsturing/minor, onderwerpen aandragen waarover je meer wilt weten om zo zelf richting te geven aan de invulling van je beroepsuitoefening.

Dit studiejaar bestaat uit de volgende modules:

Extra informatie

Termijnen betaling

In 10 termijnen, In 1x betalen